Nye Stavanger universitetssykehus

Vi takker nye Stavanger universitetssykehus for valget av NTC Services AS på leveranse av ny datasenter løsninger fra Schneider Electric.

FLERE SAKER

Verdien av sikker datalagring
En av satningsområdene til NTC Services AS er colocation-tjenester til SMB markedet.
Serverlift
Vi takker Universitetet i Bergen for valg av ServerLIFT til brukt i sitt datasenter.
Batterileveranser fra GNB Exide
Vi takker GNB Exide for riktig kvalitet, gode priser og ikke minst rask levering til det norske bankvesenet.
NTC er i prosess med iso-sertifisering
NTC Services AS har startet et sertifiseringsløp på ISO 9001, 14001 og 27001.
Avtale med Submer
NTC inngår avtale med Submer på salg, service og installasjon av SmartPod immersion teknologi som støtter HPC løsninger fra alle leverandører.

Dette er avtale nummer 2 i 2021 på leveranse av dataroms-infrastruktur til nye Stavanger universitetssykehus.Vi har levert tilsvarende løsninger i over 10 år til helsesektoren, med bakgrunn i at disse løsningene er svært energieffektive med PUEer under 1,2 med dagens teknologi. Prinsippet er kubeutforming av rackradene, med innkapslet varm sone og isvannsbasert InRow kjøling. Med dagens teknologi på servere, routere, switcher og lagring kan man trygt kjøre temperaturer mellom 27-29 grader i kald sone og opp mot 40 grader i varm sone. Dette er temperaturer langt over duggpunktet, slik at man slipper kondenseringsproblematikk. Dersom man i tillegg har kontroll på luftfuktigheten på mellom 45-55% med hjelp av automatisk befuktning, får man ekstremt effektiv kjøling og lavest mulig energifrobruk

Vår løsning på anbudsforespørselen ble APC rack, kjølere, PDUer/strømskinner, LED belysning og innkapsling av varm sone med tak over og dør i enden.

Dersom dere har et liknende behov, ta kontakt på tlf: 66 75 86 46 eller på mail: info@ntcservices.no

KONTAKT OSS

Vi designer, selger, leverer, installerer, drifter og yter service til ditt datasenter. Er du interessert i våre tjenester eller ønsker samarbeid om forretningsmuligheter i det norske markedet, ta kontakt med oss!