BYGGE
DATASENTER

BYGGE DATASENTER

NTC streker hvite

ERFAREN

NTC har lang erfaring med bygging av Norges mest energieffektive datasentre.

NTC streker hvite

KOMPLETT

NTC leverer nøkkelferdige komplette datasentre. 

NTC streker hvite

TEKNOLOGI

NTC bygger datasentre med teknologi fra de beste leverandørene i verden. 

ERFAREN

NTC har lang erfaring med bygging av Norges mest energieffektive datasentre.

KOMPLETT

NTC leverer nøkkelferdige komplette datasentre.

TEKNOLOGI

NTC bygger datasentre med teknologi fra de beste leverandørene i verden.

Colocation
Spisskompetanse i datarommet

Vi leverer konsulent-, service- og installasjonstjenester, rådgiving samt preventivt vedlikehold og service.

NTC har lang erfaring med bygging av Norges mest energieffektive datasentre

NTC Services AS(NTC) har siden 2006 designet, levert, installert, driftet og ytet service til datasentre i hele Norge – med tanke på maksimal energieffektivisering og bærekraft. Allerede degang oppnådde vi en Power Usage Efficiency (PUE) i datasentrene på 1,26 med de enkleste grep, installasjon av InRow kjølere med innkapslet varm sone. 

I dag kan vi komme under 1,1 i PUE med Rear Door Heat Exchangers, Direct Water Cooling eller Immersion Cooling. Det finnes ingen praktisk øvre grense lenger på faktisk last i datarackene, i dag har vi løsninger som takler opp til 200kW pr rack, dersom prosjektet har maskinvare som krever den type kapasiteter, som sammenheng med High Performance Computing (HPC). I vårt egetbygget colocation senter har vi i dag en PUE på 1,19.

ntcservices datasentertjenester
Spisskompetanse i datasenteret
NTC leverer nøkkelferdige komplette datasentre

NTC bygger komplette, nøkkelferdige datasentre. I all hovedsak leverer vi til SMB markedet og opp til noen Mega Watt totale laster i prosjektene. Vi bygger enten i modulær utforming i container eller prefabrikert format, eller inn i eksisterende bygg. Sistnevnte har den fordel at man da får et mye lavere forbruk av stål og betong, som slår svært gunstig ut i prosjektenes CO2 regnskap. 

Flere av våre kunder har også i stor grad sjekket ut og benyttet markedet på bruktmarkedet på rack, PDUer og annet utstyr som ikke bare gir en gunstig inngangskostnad i prosjektet, men bidrar også sterkt til den sirkulære økonomi.

NTC bygger datasentre med teknologi fra de beste leverandørene i verden

NTC er ikke bundet til en leverandør av alt utstyr. Vi følger med i markedet på hva som finnes i forhold til kundens egne kravspesifikasjon. Det medfører at vi de siste årene har «hybride» installasjoner som består av det beste leverandørene innfor de forskjellige fagområdene som inngår i et total tdatasenter prosjekt. Vi ser ikke bare på pris, ytelse og teknologi, men også i sammenheng med påfølgende service og support tjenester. 

Vi oppfordrer alle kunder til å se på CAPEX i sammenheng med OPEX, for å få et korrekt bilde av de totale livsløpskostnadene, ikke bare initialinvesteringene.

Trenger du bistand med å bygge ditt datasenter?
datasenteret
OFTE STILTE SPØRSMÅL

Ja, vil leverer komplette datasenter som inkluderer alle fagområder – nøkkel ferdig. For å nevne noe av hva dette kan være. Det kan være prefabrikerte modulrom som kommer ferdig bestykket, eller nybygg som bygges fra bunn av. Da besørger vi alle formaliteter mot det offentlige og bygger datasentre med den optimale sammensetning av produkter for å levere lavest mulig karbonavtrykk. Man reduserer dette maksimalt ved å bygge i eksisterende bygg. Løsningen vil inneholde alt av elektro- og vannarbeider, kan inkluderer skallsikring i bygget i form av modulvegger som består av sandwich elementer, malte stålplater med komprimert steinullkjerne med sikringsklasse E60, E90, E120, EMP, Tempest eller annen standard som kunde har behov for. Dører vil ha sikrings system med kortadkomst eller annet sikkerhetsnivå, helst med 2 stegs autentisering.

Vi er en uavhengig løsningsleverandør og vil helst anbefale løsninger fra leverandører vi har god erfaring med. Vi kan nevne noen, som Schneider Electric, USystems, Conteg, Centiel, Generex, Austin-Hughes og mange flere. Det viktigste er å sy samme optimaliserte løsninger utifra krav om minimum energiforbruk, minimering av areal forbruk, maksimal oppetid og høyest mulig servicenivå i forhold til faktis behov. Dette greier vi å få til med skalerbar og redundant teknologi, gjerne i hybride sammensetninger fra en rekke leverandører, som gir optimalt resultat.

PRODUKTER

SMSEagle

SMSEAGLE NXS-9700-5G

NXS-9700 5G is a single modem device with a sending/receiving throughput of up to 30 SMS/min. The device can be...

Centiel Cumulus UPS

Velg det beste, Centiel Cumulus lover 99.9999999 – tilgjengelighet, dvs null nedetid. NTC Services har de siste årene rullet ut...
SMSEagle

SMSEAGLE NXS-9700-4G

NXS-9700 4G is a single modem device with a sending/receiving throughput of up to 30 SMS/min. The device can be...
SMSEagle

SMSEAGLE NXS-9750-4G (DUAL MODEM)

NXS-9750 4G is a dual modem device with a sending/receiving throughput of up to 60 SMS/min. The device can be...
RZ-Products

DC-ITSAFE – MODULARITY AT THE HIGHEST LEVEL

EI 90 according to EN 13501-2 as system test freestanding, firing from 5 sides according to EN 1363-1 with at...
SMSEagle

SMSEAGLE MHD-8100 4G

SMSEagle MHD-8100 4G MHD-8100 4G is a eight modem device with a sending/receiving throughput of up to 240 SMS/min. The...

SLITER DU MED NOE OG TRENGER HJELP?

SERTIFISERTE
DATAROMSLØSNINGER

NTC tilbyr nå sertifiserte dataromsløsninger i alle formater, racknivå, ISO container basert og modulære/skalerbare rom. Dette omfatter sertifikater fra ECBS på løsningsnivå, EN1047-2 og i henhold til andre standarder som kreves, type Tempest og EMP opp til 120dB. Dette er skreddersydde løsninger i henhold til de krav og oppgavers som skal løses.

Registrert leverandør i

StartBank logo