SPISSKOMPETANSE
I DATASENTERET

SPISSKOMPETANSE I DATASENTERET

NTC har lang erfaring med bygging av Norges mest energieffektive datasentre

NTC Services AS(NTC) har siden 2006 designet, levert, installert, driftet og ytet service til datasentre i hele Norge – med tanke på maksimal energieffektivisering og bærekraft. Allerede degang oppnådde vi en Power Usage Efficiency (PUE) i datasentrene på 1,26 med de enkleste grep, installasjon av InRow kjølere med innkapslet varm sone. 

I dag kan vi komme under 1,1 i PUE med Rear Door Heat Exchangers, Direct Water Cooling eller Immersion Cooling. Det finnes ingen praktisk øvre grense lenger på faktisk last i datarackene, i dag har vi løsninger som takler opp til 200kW pr rack, dersom prosjektet har maskinvare som krever den type kapasiteter, som sammenheng med High Performance Computing (HPC). I vårt egetbygget colocation senter har vi i dag en PUE på 1,19.

Trenger du bistand med å bygge ditt datasenter?
ntcservices datasentertjenester
NTC leverer nøkkelferdige komplette datasentre

NTC bygger komplette, nøkkelferdige datasentre. I all hovedsak leverer vi til SMB markedet og opp til noen Mega Watt totale laster i prosjektene. Vi bygger enten i modulær utforming i container eller prefabrikert format, eller inn i eksisterende bygg. Sistnevnte har den fordel at man da får et mye lavere forbruk av stål og betong, som slår svært gunstig ut i prosjektenes CO2 regnskap. 

Flere av våre kunder har også i stor grad sjekket ut og benyttet markedet på bruktmarkedet på rack, PDUer og annet utstyr som ikke bare gir en gunstig inngangskostnad i prosjektet, men bidrar også sterkt til den sirkulære økonomi.

NTC bygger datasentre med teknologi fra de beste leverandørene i verden

NTC er ikke bundet til en leverandør av alt utstyr. Vi følger med i markedet på hva som finnes i forhold til kundens egne kravspesifikasjon. Det medfører at vi de siste årene har «hybride» installasjoner som består av det beste leverandørene innfor de forskjellige fagområdene som inngår i et total tdatasenter prosjekt. Vi ser ikke bare på pris, ytelse og teknologi, men også i sammenheng med påfølgende service og support tjenester. 

Vi oppfordrer alle kunder til å se på CAPEX i sammenheng med OPEX, for å få et korrekt bilde av de totale livsløpskostnadene, ikke bare initialinvesteringene.

NOEN AV VÅRE PRODUKTER

SMSEagle

SMSEAGLE NXS-9700-5G

NXS-9700 5G is a single modem device with a sending/receiving throughput of up to 30 SMS/min. The device can be...

Centiel Cumulus UPS

Velg det beste, Centiel Cumulus lover 99.9999999 – tilgjengelighet, dvs null nedetid. NTC Services har de siste årene rullet ut...
SMSEagle

SMSEAGLE NXS-9700-4G

NXS-9700 4G is a single modem device with a sending/receiving throughput of up to 30 SMS/min. The device can be...
SMSEagle

SMSEAGLE NXS-9750-4G (DUAL MODEM)

NXS-9750 4G is a dual modem device with a sending/receiving throughput of up to 60 SMS/min. The device can be...
RZ-Products

DC-ITSAFE – MODULARITY AT THE HIGHEST LEVEL

EI 90 according to EN 13501-2 as system test freestanding, firing from 5 sides according to EN 1363-1 with at...
SMSEagle

SMSEAGLE MHD-8100 4G

SMSEagle MHD-8100 4G MHD-8100 4G is a eight modem device with a sending/receiving throughput of up to 240 SMS/min. The...

SPØRSMÅL OM BYGGING AV DATSENTER?