SPISSKOMPETANSE
I DATASENTERET

SPISSKOMPETANSE I DATASENTERET

NTC har lang erfaring med bygging av Norges mest energieffektive datasentre

NTC Services AS(NTC) har siden 2006 designet, levert, installert, driftet og ytet service til datasentre i hele Norge – med tanke på maksimal energieffektivisering og bærekraft. Allerede degang oppnådde vi en Power Usage Efficiency (PUE) i datasentrene på 1,26 med de enkleste grep, installasjon av InRow kjølere med innkapslet varm sone. 

I dag kan vi komme under 1,1 i PUE med Rear Door Heat Exchangers, Direct Water Cooling eller Immersion Cooling. Det finnes ingen praktisk øvre grense lenger på faktisk last i datarackene, i dag har vi løsninger som takler opp til 200kW pr rack, dersom prosjektet har maskinvare som krever den type kapasiteter, som sammenheng med High Performance Computing (HPC). I vårt egetbygget colocation senter har vi i dag en PUE på 1,19.

Trenger du bistand med å bygge ditt datasenter?
ntcservices datasentertjenester
NTC leverer nøkkelferdige komplette datasentre

NTC bygger komplette, nøkkelferdige datasentre. I all hovedsak leverer vi til SMB markedet og opp til noen Mega Watt totale laster i prosjektene. Vi bygger enten i modulær utforming i container eller prefabrikert format, eller inn i eksisterende bygg. Sistnevnte har den fordel at man da får et mye lavere forbruk av stål og betong, som slår svært gunstig ut i prosjektenes CO2 regnskap. 

Flere av våre kunder har også i stor grad sjekket ut og benyttet markedet på bruktmarkedet på rack, PDUer og annet utstyr som ikke bare gir en gunstig inngangskostnad i prosjektet, men bidrar også sterkt til den sirkulære økonomi.

NTC bygger datasentre med teknologi fra de beste leverandørene i verden

NTC er ikke bundet til en leverandør av alt utstyr. Vi følger med i markedet på hva som finnes i forhold til kundens egne kravspesifikasjon. Det medfører at vi de siste årene har «hybride» installasjoner som består av det beste leverandørene innfor de forskjellige fagområdene som inngår i et total tdatasenter prosjekt. Vi ser ikke bare på pris, ytelse og teknologi, men også i sammenheng med påfølgende service og support tjenester. 

Vi oppfordrer alle kunder til å se på CAPEX i sammenheng med OPEX, for å få et korrekt bilde av de totale livsløpskostnadene, ikke bare initialinvesteringene.

NOEN AV VÅRE PRODUKTER

Centiel Cumulus UPS

NTC Services har de siste årene rullet ut stadig flere Centiel Cumulus UPS løsninger kombinert med Lithium batteribackup. Dette gir...
SMSEagle

SMSEAGLE NXS-9700-4G

NXS-9700 4G is a single modem device with a sending/receiving throughput of up to 30 SMS/min. The device can be...
SMSEagle

SMSEAGLE NXS-9750-4G (DUAL MODEM)

NXS-9750 4G is a dual modem device with a sending/receiving throughput of up to 60 SMS/min. The device can be...
RZ-Products

DC-ITSAFE – MODULARITY AT THE HIGHEST LEVEL

EI 90 according to EN 13501-2 as system test freestanding, firing from 5 sides according to EN 1363-1 with at...
SMSEagle

SMSEAGLE MHD-8100 4G

SMSEagle MHD-8100 4G MHD-8100 4G is a eight modem device with a sending/receiving throughput of up to 240 SMS/min. The...

SPØRSMÅL OM BYGGING AV DATSENTER?