DATASENTER-
TJENESTER

DATASENTERTJENESTER

FLEKSIBEL

NTC leier ut markedets mest fleksible datasenterplasser/rack.

 

KUNDETILPASSET

NTC leverer kundetilpassede tjenester til leietakere av datasenterplass.

SIKKERT

NTC leverer sikreste nivå (2N) av strøm og kjøling til colocationkunder.

FLEKSIBEL

NTC leier ut markedets mest fleksible datasenterplasser/rack.

KUNDETILPASSET

NTC leverer kundetilpassede tjenester til leietakere av datasenterplass.

SIKKERT

NTC leverer sikreste nivå(2N) av strøm og kjøling til colocation kunder.

Dette er NTCs tilbud på serverdrift i optimaliserte arealer til bedrifter som allerede har eller skal foreta nødvendige investeringer i IT-utstyr, men som ikke har mulighet for god nok fysisk sikring av anlegget mht strøm og kjøling. 

COLOCATION

Colocation

Vi leverer serverdrift for bedrifter som allerede har eller skal foreta nødvendige investeringer i IT-utstyr.

NTC har lang erfaring med bygging av Norges mest energieffektive datasentre

NTC Services AS(NTC) har siden 2006 designet, levert, installert, driftet og ytet service til datasentre i hele Norge – med tanke på maksimal energieffektivisering og bærekraft. Allerede degang oppnådde vi en Power Usage Efficiency (PUE) i datasentrene på 1,26 med de enkleste grep, installasjon av InRow kjølere med innkapslet varm sone. 

I dag kan vi komme under 1,1 i PUE med Rear Door Heat Exchangers, Direct Water Cooling eller Immersion Cooling. Det finnes ingen praktisk øvre grense lenger på faktisk last i datarackene, i dag har vi løsninger som takler opp til 200kW pr rack, dersom prosjektet har maskinvare som krever den type kapasiteter, som sammenheng med High Performance Computing (HPC). I vårt egetbygget colocation senter har vi i dag en PUE på 1,19.

Trenger du å leie datasenter?
NTC leverer nøkkelferdige komplette datasentre

NTC bygger komplette, nøkkelferdige datasentre. I all hovedsak leverer vi til SMB markedet og opp til noen Mega Watt totale laster i prosjektene. Vi bygger enten i modulær utforming i container eller prefabrikert format, eller inn i eksisterende bygg. Sistnevnte har den fordel at man da får et mye lavere forbruk av stål og betong, som slår svært gunstig ut i prosjektenes CO2 regnskap. 

Flere av våre kunder har også i stor grad sjekket ut og benyttet markedet på bruktmarkedet på rack, PDUer og annet utstyr som ikke bare gir en gunstig inngangskostnad i prosjektet, men bidrar også sterkt til den sirkulære økonomi.

SLITER DU MED NOE OG TRENGER HJELP?