LEDIGE STILLINGER

Selger/Prosjektleder

Selger/Prosjektleder

Selger/Prosjektleder

Selger/Prosjektleder

31.12.2023

Selger/Prosjektleder

NTC ønsker å ansette en selger, med ingeniørutdannelse som kan bidra med videre vekst i vår co-location virksomhet og vårt salg av nøkkelferdige kompette små- og mellomstore datasentre. Sistnevnte med sammensatte løsninger fra de beste produsentene innenfor de respektive fagområdene i datasenteret infrastruktur. Vår erfaring viser at det ikke finnes en produsent som kan dekke alle fagområder, vi setter derfor sammen optimaliserte og spissede løsninger i en hybrid variant som i tråd med kundens faktiske behov. Vi har tradisjonelt levert levert mye fra APC/Schneider Electric og Uniflair porteføljen som er stor, men idag har vi et utstrakt samarbeide med Legrand (Datasenter infrastruktur inkludert kabling) https://datacenter.legrand.com/, Minkels by Legrand (Nexpand rack og innkapsling) https://www.minkels.com/nexpand, Starline by Legrand https://www.starlinepower.com/busbar/, Borri by Legrand (UPSer opp til 21MW) https://www.borri.it/, Elcos (Reservekraft opp til 3,6MW) https://www.elcospowergenerators.com/, Sundbird (DCIM) https://www.sunbirddcim.com/, Data Center Group (komplette datarom bl.a. i container og modulrom/prefab format) https://datacenter-group.com/en/ og mange fler.

Dvs salg innenfor en eller flere av områdene datasenter infrastruktur, strøm, kjøling, DCIM. Kurs opp opplæring vil gis innenfor alle segmentene. Erfaring fra prosjektering og prosjektledelse kan være en viktig balast. Dette vil være en allsidig og spennende jobb i en bransje med kraftig vekst. Vi tilbyr et godt miljø, gode betingelser og utfordrende arbeidsdager. Vi kan garantere varierte arbeidsdager rundt om i hele Norge. Vi er ikke låst fast i en konkret beskrivelse ettersom det vil være anledning for kurs og utvikling i de fagområdene som er fordelaktige for selskapet. Alle ansatte har krav om at de må ha førerkort og de må være sikkerhetsklarerte av forsvaret eller politiet før fast ansettelse.

FLERE JOBBER

Ingen flere ledige jobber!

KONTAKT OSS

Vi designer, selger, leverer, installerer, drifter og yter service til ditt datasenter. Er du interessert i våre tjenester eller ønsker samarbeid om forretningsmuligheter i det norske markedet, ta kontakt med oss!