Centiel Cumulus UPSer og Lithium – en uslåelig kombinasjon

FLERE SAKER

Din Partner for Datasenter-Infrastruktur og AI-Implementering
Vårt engasjement for nyskapende teknologier strekker seg også til feltet kunstig intelligens. Med vår dyktige stab med ingeniører og teknikere er vi rustet til å hjelpe deg med å implementere AI-løsninger i ditt eksisterende infrastrukturlandskap. Enten det er maskinlæring, dyp læring eller andre former for AI, vil vårt team jobbe tett med deg for å sikre en sømløs integrasjon som maksimerer verdien av dine investeringer. Ved å velge NTC Services som din partner, får du ikke bare tilgang til ekspertise av høyeste kaliber, men også en dedikert støtte og service som strekker seg langt utover selve implementeringen. Vi er her for å sikre at din datasenterinfrastruktur og AI-applikasjoner kjører jevnt og effektivt, slik at du kan fokusere på å oppnå dine forretningsmål. Uansett om du står overfor utfordringer knyttet til skalerbarhet, ytelse eller sikkerhet, er NTC Services klar til å være din pålitelige partner. Ta kontakt med oss i dag for å utforske hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere ditt potensial i den stadig mer komplekse verdenen av datasenterinfrastruktur og kunstig intelligens.
Velkommen Kjell Ove Tenold
NTC Services AS(NTC) er svært glade for å kunngjøre at Kjell Ove Tenold har sluttet seg til vårt team. NTC opplever stor vekst i datasentervirksomheten, noe som krever at vi skalerer opp og legger til ressurser for å hjelpe oss med å nå våre fremtidige vekstmål.
Velkommen Roy Egil Norman
NTC Services AS(NTC) er svært glade for å kunngjøre at Roy Egil Norman har sluttet seg til vårt team. NTC opplever stor vekst i datasentervirksomheten, noe som krever at vi skalerer opp og legger til ressurser for å hjelpe oss med å nå våre fremtidige vekstmål.
Velkommen Jan Øyvind Woldene
NTC Services AS(NTC) er svært glade for å kunngjøre at Jan Øyvind har sluttet seg til vårt team. NTC opplever stor vekst i datasentervirksomheten, noe som krever at vi skalerer opp og legger til ressurser for å hjelpe oss med å nå våre fremtidige vekstmål.
Colocation vs Cloud Hosting
I dagens digitale landskap har vi et lass med alternativer når det kommer til hosting av våre dyrebare data. Colocation og cloud hosting - du har sikkert hørt disse ordene flyte rundt, men hva betyr de egentlig? Hvilken løsning passer best for deg og din virksomhet? La oss se nærmere på det!

NTC Services har de siste årene rullet ut stadig flere Centiel Cumulus UPS løsninger kombinert med Lithium batteribackup. Dette gir markedets beste CAPEX, med levetider mellom 10 og 15 år på løsningene. Centiel Cumulus serien er modulær og skalerbar på modulnivå. Den innebygde redundansen på alle komponenter gir en dokumentert oppetid på 9,99999999 – ni nitall. Dette medfører de laveste eierskaps- og driftskostnadene mulig av alle produsenter i markedet. Disse løsningene har den høyeste effektiviteten i klassen på hele 97,1%(VFI) i double conversion. Dette betyr også det laveste karbonavtrykket av alle UPS løsninger i markedet. https://www.centiel.com/

Modulære og skalerbare Centiel Cumulus         1stk Lithium master kabinett med 4stk

UPSer – fra 10kW til 3.6MW                                  kabinetter i utvidelse

For mer informasjon, ta kontakt.

tlf: 66 74 86 46

Mail: info@ntcservices.no

https://ntcservices.no/kontakt-oss/

 

KONTAKT OSS

Vi designer, selger, leverer, installerer, drifter og yter service til ditt datasenter. Er du interessert i våre tjenester eller ønsker samarbeid om forretningsmuligheter i det norske markedet, ta kontakt med oss!