ISO sertifiseringsprosess fullført for NTC Services AS

NTC streker lyseblå

FLERE SAKER

Velkommen Tor Erlend Rubach
NTC Services AS(NTC) er svært glade for å kunngjøre at Tor Erlend Rubach har valgt å bli ansatt hos oss. NTC opplever stor vekst i datasentervirksomheten, noe som krever at vi skalerer opp og legger til ressurser for å hjelpe oss med å nå våre fremtidige vekstmål.
Velkommen Marius Ohrvik Olsen
NTC Services AS(NTC) er svært glade for å kunngjøre at Marius Ohrvik Olsen har valgt å bli ansatt hos oss. NTC opplever stor vekst i datasentervirksomheten, noe som krever at vi skalerer opp og legger til ressurser for å hjelpe oss med å nå våre fremtidige vekstmål.
Din Partner for Datasenter-Infrastruktur og AI-Implementering
Vårt engasjement for nyskapende teknologier strekker seg også til feltet kunstig intelligens. Med vår dyktige stab med ingeniører og teknikere er vi rustet til å hjelpe deg med å implementere AI-løsninger i ditt eksisterende infrastrukturlandskap. Enten det er maskinlæring, dyp læring eller andre former for AI, vil vårt team jobbe tett med deg for å sikre en sømløs integrasjon som maksimerer verdien av dine investeringer. Ved å velge NTC Services som din partner, får du ikke bare tilgang til ekspertise av høyeste kaliber, men også en dedikert støtte og service som strekker seg langt utover selve implementeringen. Vi er her for å sikre at din datasenterinfrastruktur og AI-applikasjoner kjører jevnt og effektivt, slik at du kan fokusere på å oppnå dine forretningsmål. Uansett om du står overfor utfordringer knyttet til skalerbarhet, ytelse eller sikkerhet, er NTC Services klar til å være din pålitelige partner. Ta kontakt med oss i dag for å utforske hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere ditt potensial i den stadig mer komplekse verdenen av datasenterinfrastruktur og kunstig intelligens.
Velkommen Kjell Ove Tenold
NTC Services AS(NTC) er svært glade for å kunngjøre at Kjell Ove Tenold har sluttet seg til vårt team. NTC opplever stor vekst i datasentervirksomheten, noe som krever at vi skalerer opp og legger til ressurser for å hjelpe oss med å nå våre fremtidige vekstmål.
Velkommen Roy Egil Norman
NTC Services AS(NTC) er svært glade for å kunngjøre at Roy Egil Norman har sluttet seg til vårt team. NTC opplever stor vekst i datasentervirksomheten, noe som krever at vi skalerer opp og legger til ressurser for å hjelpe oss med å nå våre fremtidige vekstmål.

Sertifiseringsprosessen er fullført og ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO/IEC 27001:2017 sertifikat ble innvilget igår 11. april 2023 for NTC Services AS.

Sertifikatene gjelder for følgende virksomhetsområder:

 

Design, Salg, Installasjon og Service av Nøkkelferdige Datasentre, samt deler, komponenter, løsninger og agenturer/representasjoner i forbindelse med Datasenter og IT Infrastruktur.

 

Markedsføring og Salg av Co-Location(Datasenter-leie), Drift (24/7/365),Utvikling og Vedlikehold av NTCs eget Datasenter (NTC DC i Asker).

 

Konsulentoppdrag og Tjenester innenfor Datasenter Infrastruktur-markedet

KONTAKT OSS

Vi designer, selger, leverer, installerer, drifter og yter service til ditt datasenter. Er du interessert i våre tjenester eller ønsker samarbeid om forretningsmuligheter i det norske markedet, ta kontakt med oss!