Legrand datasenter infrastruktur

FLERE SAKER

Din Partner for Datasenter-Infrastruktur og AI-Implementering
Vårt engasjement for nyskapende teknologier strekker seg også til feltet kunstig intelligens. Med vår dyktige stab med ingeniører og teknikere er vi rustet til å hjelpe deg med å implementere AI-løsninger i ditt eksisterende infrastrukturlandskap. Enten det er maskinlæring, dyp læring eller andre former for AI, vil vårt team jobbe tett med deg for å sikre en sømløs integrasjon som maksimerer verdien av dine investeringer. Ved å velge NTC Services som din partner, får du ikke bare tilgang til ekspertise av høyeste kaliber, men også en dedikert støtte og service som strekker seg langt utover selve implementeringen. Vi er her for å sikre at din datasenterinfrastruktur og AI-applikasjoner kjører jevnt og effektivt, slik at du kan fokusere på å oppnå dine forretningsmål. Uansett om du står overfor utfordringer knyttet til skalerbarhet, ytelse eller sikkerhet, er NTC Services klar til å være din pålitelige partner. Ta kontakt med oss i dag for å utforske hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere ditt potensial i den stadig mer komplekse verdenen av datasenterinfrastruktur og kunstig intelligens.
Velkommen Kjell Ove Tenold
NTC Services AS(NTC) er svært glade for å kunngjøre at Kjell Ove Tenold har sluttet seg til vårt team. NTC opplever stor vekst i datasentervirksomheten, noe som krever at vi skalerer opp og legger til ressurser for å hjelpe oss med å nå våre fremtidige vekstmål.
Velkommen Roy Egil Norman
NTC Services AS(NTC) er svært glade for å kunngjøre at Roy Egil Norman har sluttet seg til vårt team. NTC opplever stor vekst i datasentervirksomheten, noe som krever at vi skalerer opp og legger til ressurser for å hjelpe oss med å nå våre fremtidige vekstmål.
Velkommen Jan Øyvind Woldene
NTC Services AS(NTC) er svært glade for å kunngjøre at Jan Øyvind har sluttet seg til vårt team. NTC opplever stor vekst i datasentervirksomheten, noe som krever at vi skalerer opp og legger til ressurser for å hjelpe oss med å nå våre fremtidige vekstmål.
Colocation vs Cloud Hosting
I dagens digitale landskap har vi et lass med alternativer når det kommer til hosting av våre dyrebare data. Colocation og cloud hosting - du har sikkert hørt disse ordene flyte rundt, men hva betyr de egentlig? Hvilken løsning passer best for deg og din virksomhet? La oss se nærmere på det!

NTC Services AS har nå gleden av å ha inngått avtale med Legrand om løsningssalg og service på datasenter infrastruktur porteføljen deres.

Minkels – kvalitetsrack til datasenteret produsert i Nederland

https://www.minkels.com/

Borri – Modulære og skalerbare UPS løsninger fra 10kW og opp til 21MW

https://www.borri.it/

Raritan – PDUer/strømskinner for rack, KVM switcher og sensorer

https://www.raritan.com/

Modulan – rack, innkapsling, kabel organisering, kabel- og fiber renner, bur

http://www.modulan.de/en-gb/home

Cablofil – kabelstiger, festemateriell, branngjennomførring med EZ-Path, Cablofil EZ+, Faslock Auto

https://www.cablofil.biz/

USystems – Rear Door Heat Exchangers, InRow dataroms kjølere som vi allerede har lang og god erfaring med

https://www.usystems.com/

Legrand UPS – skalerbare løsninger UPSAVER opptil 21 MVA med 333kVA moduler

https://ups.legrand.com/en

Legrand Starline – modulære busbar systemer fra 40Amp og opp til 6300Amp

https://www.starlinepower.com/

Legrand Structured Cabling – strukturerte fiber kablingssystemer

https://datacenter.legrand.com/index.php/en/our-solutions/structured-cabling

Compose – The smart hub for connectivity

https://compose.nl/en/products/

Vi besøkte Legrand forrige uke på to av deres fabrikker og distribusjons senteret i Holland. Det var både hyggelig og interessant å møte Legrands utrolig kunnskapsrike resurser, se løsningene i produksjon og ikke minst kvaliteten på de endelige produktene. Det gir oss en trygghet i fremtidige installasjoner både mht salg, installasjon og fremtidig service som normalt strekker seg over 10-15 år.

Ta kontakt med oss på telefon 66 75 86 46 eller send oss en mail på info@ntcservices.no

KONTAKT OSS

Vi designer, selger, leverer, installerer, drifter og yter service til ditt datasenter. Er du interessert i våre tjenester eller ønsker samarbeid om forretningsmuligheter i det norske markedet, ta kontakt med oss!