LEDIGE STILLINGER

Elektroingeniør

Elektriker og/eller motor mekaniker

Elektroingeniør

Elektriker og/eller motor mekaniker

31.03.2024

Elektriker og/eller motor mekaniker

NTC ønsker å ansette en elektriker som kan bidra i sammenheng med design, leveranse, installasjon, drift og service i egne datasenter og kunders datasentre. Dette vil være en allsidig og spennende jobb i en bransje med kraftig vekst. Vi tilbyr et godt miljø, gode betingelser og utfordrende arbeidsdager. Vi kan garantere varierte arbeidsdager rundt om i hele Norge. Utenom elektro utdannelse, er det en fordel med prosjekteringserfaring, erfaring med prosjektledelse og bruk av AutoCad eller liknende. Vi er ikke låst fast i en konkret beskrivelse ettersom det vil være anledning for kurs og utvikling i de fagområdene som er fordelaktige for selskapet. Alle ansatte har krav om at de må ha førerkort og de må være sikkerhetsklarerte av forsvaret eller politiet før fast ansettelse.

Ønsker du å jobbe i en vekstbransje som datasenter elektriker i NTC Services AS?

Arbeidsgiver: NTC Services AS

Stillingstittel: Elektriker og/eller motor mekaniker

Frist: 31.03.2024

Ansettelsesform: Fast

NTC Services AS(NTC) designer, leverer, installerer, drifter og yter service til datasentre i Norge og Norden. Vi befinner oss i en vekstbransje hvor teknologi blir stadig viktigere. Denne teknologien er kritisk og ikke minst kostbar.

En stor andel av våre leveranser er elektro relaterte. Det kan være diesel aggregater som leverer strøm til datasentrene i tilfelle strømbrudd, UPSer som både sikrer datasenterlastene med strøm i kortvarige perioder og som også sikrer at all kritisk teknologi får filtrert og ren strøm. I denne sammenheng inngår strømdistribusjon og tavler med tilhørende vern, skinnepakker og busbarsystemer helt frem til PDUer i rackene. I våre leveranser inngår både design, produkter, installasjon, testing og ikke minst påfølgende service.

Vi ønsker en elektriker, gjerne med kombinasjon av motormekaniker kompetanse som kan være vår spydspiss i elektrorelatert sammenheng. Det er fordelaktig å kjennskap til teknologi som inngår i datasentre generelt. Vi forholder oss i all vesentlighet i lavspent segmentet, men det er fordelaktig å ha kompetanse også på høyspent, spesielt fra transformator og frem til hovedtavler i de anlegg vi har ansvaret for. Det vil bli gitt opplæring i våre leverandørers løsninger både via Teams og i utlandet hos de respektive leverandører som vi representerer.

Arbeidsdagene vil variere avhengig av til enhver tid pågående prosjekter og eksisterende installasjoner der det trengs service og vedlikehold. Vi er i en bransje som utvikler seg hele tiden, dvs stadig nye utfordringer å forholde seg til.

Hvordan er det å jobbe hos oss i NTC?

Vi er et lite selskap med flat struktur. Du vil ha stor mulighet til selv å påvirke dagene. Vi forutsetter at du er mest mulig selvdreven og er istand til å gjøre det lille ekstra som våre kunder setter pris på.

Det viktigste for vår virksomhet er fornøyde kunder. Kundene forventer kompetanse, pålitelighet og løsningsorientering. Det vil alltid finnes problemer som skal løses, da gjelds det å bruke egen kompetanse i tett samarbeid med kollegaer og kunde, til å komme frem til løsninger, alltid innen fornuftige tidsfrister.

Du må ha fagbrev innen elektro og/eller motor mekanikk, ha gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. Alt vi gjør skal bære preg av kvalitet og skal alltid ta hensyn til de HMS krav de forskjellige oppdrag/prosjekter krever. Normalen skal være å overgår kundens forventninger.

Jobbe hos NTC:

Du får muligheten til å bli med på veksten til selskapet, jobbe tverrfaglig og sikre samfunnskritisk drift. I tillegg til dette tilbyr vi følgende fordeler:

God pensjons- og forsikringsordninger inkludert helse

Vi jobber kontinuerlig med kompetanseutvikling og opplæring innenfor aktuelle fagområder

Forutsetning for fast ansettelse er at man har sikkerhetsklarering fra forsvar eller politiet som kan fornyes eller at man blir klarert i prøveperioden.

Ta kontakt med oss for en uforbindtlig samtale!

Dersom du vil være med på en reise innen ny teknologi, med å sikre våre leveranser som sørger for uavbrutt drift av våre datasentre, ønsker vi en snarlig samtale om mulighetene hos NTC.

Om NTC

Vår virksomhet startet med oppbygging av American Power Conversion (APC) i Norge fra og med 2000 med salg av overspenningsvern og uavbrutte strømforsyninger (UPS). Dette vokste fort til mye mer, som rack til datasentre, kjøling, strømdistribusjon (PDU), overvåkning og mye mer. I dag er det alt fra komponenter til komplette nøkkelferdige datasentre. I dag kombinerer vi løsninger fra et stort utvalg av produsenter for å levere de mest bærekraftige løsningene i markedet. Dette er en industri som utvikler seg svært raskt, akkurat nå er det mange parallelle og store KI/AI installasjoner som krever det nyeste av teknologi som vi kan levere.

Det finnes ikke to like dager hos oss, det er ingen fare for å kjede seg. Tvert imot, ukene bringer stadig nye kunder, løsninger og oppdrag som gjør at vi må være på tå hev. Ballasten ligger i gode produsenter som sørger for å lære oss opp for å være best mulig istand til å levere de beste datasenter løsningene i markedet. Vi ønsker deg velkommen om bord for å være med på reisen!

Sektor:                Privat

Sted:                    Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Bransje:              Datasenterindustrien

 

Nøkkelord:        Asker, Norge, Norden, Elektriker, Motor mekanikker

FLERE JOBBER

Ingen flere ledige jobber!

KONTAKT OSS

Vi designer, selger, leverer, installerer, drifter og yter service til ditt datasenter. Er du interessert i våre tjenester eller ønsker samarbeid om forretningsmuligheter i det norske markedet, ta kontakt med oss!