Service og support

SPISSKOMPETANSE I DATAROMMET

Vi leverer konsulent-, service- og installasjonstjenester, rådgiving samt preventivt vedlikehold og service. Tjenestene utføres av kvalifiserte og sertifiserte medarbeidere med lang erfaring.

Da vi startet opp med service i 2005 var den i hovedsak basert på tjenester tilknyttet APC sine løsninger for datarommet og mer komplekse produkter. I dag er sortimentet utvidet med strømfordeling, kjøling, rack, skallsikring, brannslukking, adkomstkontroll, generatorer og management produkter.

Vi bistår med alt fra enkle komponenter til nøkkelferdige systemer. APC by Schneider er fortsatt en viktig partner og deres produkter i 

kombinasjon med våre «egne» er i mange sammenhenger en uslåelig kombinasjon. 

Vårt fokus er ikke på CPU basert utstyr, vi driver kun med infrastrukturen rundt. Det er mange grunner til dette, men først og fremst skyldes det at innen CPU og nettverks elektronikk innehar våre forhandler partnere kompetanse som langt overgår vår. Sammen er vi derimot sikre på at vi kan levere data infrastruktur som er optimal både mht ytelser, miljø og sikkerhet.

NTC streker lyseblå
Bygge datasenter
NTC bygger de mest bærekraftige nøkkelferdige datasentrene i Norge. Vi ivaretar høyeste grad av sikkerhet i kombinasjon med lavest mulig energiforbruk.
NTC streker lyseblå
Leie datasenter / Colocation

NTC i Asker leverer fleksible og prisgunstige rackplasser til kunder som har krav til et sikkert og stabilt miljø til deres IT infrastruktur.

TRENGER DU HJELP? TA KONTAKT FOR STORE OG SMÅ UTFORDRINGER

Kontakt oss